ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 august 2018

 
 

News Buzău [11/08/2018]

 
Accident grav cu 3 victime intre localitatile Caldarusanca si Pitulicea pe DJ 102 H, doua auto implicate, o persoana decedata!
     
Accident grav cu 3 victime intre localitatile Caldarusanca si Pitulicea pe DJ 102 H, doua auto implicate, o persoana decedata!

Sambata dupa amiaza, a avut loc un accident grav cu 3 victime intre loc Caldarusanca si Pitulicea pe DJ 102 H, doua autoturisme implicate, o persoana a decedat! "Din primele verificari efectuate de politistii rutieri la fata locului a rezultat ca un tanar de 19 ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism pe DJ 100H intre localitatile Caldarusanca si Pitulicea s-a angajat in depasirea unei autoutilitare care circula in fata sa si care efectua manevra de viraj la stanga, intrand in coliziune cu aceasta.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY