ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Ziarul Clujean [11/08/2018]

 
UPDATE – VIDEO – Un nou protest, sâmbătă seara, la Cluj-Napoca. Peste 5.000 de persoane la miting
     
UPDATE – VIDEO – Un nou protest, sâmbătă seara, la Cluj-Napoca. Peste 5.000 de persoane la miting

Un nou protest are loc, în această seară, la Cluj-Napoca. Locul de întâlnire al protestatarilor este Piața Unirii. Pe pagina de Facebook a evenimentului, susțin cei de la Umbrela Anticorupție, manifestarea se va termina la ora 03:00, duminică dimineața. Ora de întâlnire, 19:00 ca de obicei. Imagini video și declarații, în partea de jos a articolului.  Clujenii protestează față de modul în care Jandarmeria Română a ales să folosească forța la protestul Diasporei din Piața Victoriei. ACTUALIZARE ORA 19:40 În ciuda faptului că protestatarii aveau un banner, considerat obscen de către unii, jandarmii clujeni au ales să-l ignore de dragul bunei desfășurări a evenimentului. ACTUALIZARE ORA 20:00 Peste 4.000 de persoane se afla în stradă, la protestul din această seară. ACTUALIZARE ORA 21:30 La Cluj-Napoca, peste 5. 000 de persoane au participat sâmbătă seara la un protest anti guvernamental, blocând traficul în faţa Prefecturii Cluj, timp de mai multe ore. Oamenii s-au aşezat pe carosabil scandând „Jos dictatura” şi „Jos Guvernul”. Participanţii la protest s-au adunat sâmbătă seara în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, după care au pornit într-un marş prin centrul oraşului până la Prefectura Cluj, unde s-au aşezat pe carosabil şi au blocat traficul rutier. Ei au scandat „Nu plecăm”, Jos dictatura”, „Jandarmeria apără hoţia”, „Ruşine să vă fie”, „Jos Guvernul”, „Nu scăpaţi”, ”Hoţii” şi „Trădătorii”. Mai mulţi protestatari s-au certat între ei, unii luând partea jandarmeriei clujene, iar alţii au condamnat comportamentul jandarmilor de la Bucureşti. Spre finalul protestului, jandarmii au primit flori de la protestatari. Inițial acțiunea a fost huiduită, după care jandarmii clujeni au primit și aplauze. De la Prefectura Cluj protestarii s-au îndreptat spre Piaţa Mihai Viteazul și înapoi la Prefectura Cluj, unde au mai rămas aproximativ o oră și jumătate. (...)

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY