ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Vestea [11/08/2018]

 
Consiliera lui Arsene recidivează în limbaj de Centură: „NICI M*IA NU MAI…”
     
Consiliera lui Arsene recidivează în limbaj de Centură: „NICI M*IA NU MAI…”

<<Concluzia serii: “Se pare că nici m*ia nu mai mobilizează ca altădată”>> – asta scris pe contul ei de facebook, în urmă cu nici 20 de ore, Nicoleta Husaru, purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene (care este şi preşedinte al PSD Neamţ şi e considerat unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea). De remarcat că Husaru, care în ultimele zile pare a fi postacul campion al PSD Neamţ, a criticiat anterior limbajul vulgar al anti-PSD-iştilor care exacerbau celebrul şi neacademicul mesaj. În citatul de mai sus, cenzurarea cuvântului care înseamnă şi sex oral a fost operată de Vestea, bugetara cu pretenţii de intelectuală rasată folosind forma neaoşă şi abruptă a cuvântului: Tot pe la ora 19 a zilei de vineri, Husaru avea şi alte postări care trimiteau spre limbajul pe care altădată îl critica, prin care îşi exhiba satisfacţia că mitingul de la Bucureşti nu ar fi fost vreo mare reuşită: Dincolo de bucuriile personale ale actualei activiste PSD (fostă membră în echipa de imagine a primarului PNL Dragoş Chitic, la alegerile locale) afişate prin diverse postări de asemenea nivel (mesajele sunt mai multe), este evident că astfel de mesaje nu reuşesc decât să ostilizeze şi mai mult cetăţenii la adresa PSD. Care o fi strategia unor astfel de provocări care nu fac bine nici măcar social-democraţilor şi nici şefului ei, Ionel Arsene, doar Husaru poate şti… Cert este că la capitolul comentarii la aceste postări, purtătoarea de cuvânt de la CJ şi-a primit destule răspunsuri. Mai jos, câteva: Ovidiu Arusoaiei Nu te contrazic…..Tu știi mai bine  Valentin Polgar Da’de unde stii? Ti-@ dictat Sotetel ??? Pintea ElenaOameni buni mobilizativa cumva se pare ca ,,doamna,, sufera ca nu a ajuns m..e si la dansa Pintea ElenaOhhh la naiba ,nesatula asta era problema Ionut CojocaruEsti flagrant de proasta… Radu Sandu  (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY