ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 august 2018

 
 

Vestea [11/08/2018]

 
Cunoscut poliţist nemţean: „JANDARMERIA APĂRĂ HOŢIA!”
     
Cunoscut poliţist nemţean: „JANDARMERIA APĂRĂ HOŢIA!”

Un cunoscut poliţist nemţean transmite un mesaj public clar şi fără echivoc: „JANDARMERIA APĂRĂ HOŢIA!”. Mesajul vine la câteva ore după intervenţiile considerate exagerate şi disproporţionate ale Jandarmeriei împotriva protestatarilor de sâmbătă de la Bucureşti şi este transmis de Gabriel Butnaru care este şi poliţist dar şi lider sindical într-un sindicat al agenţilor de Poliţie. Butnaru este videpreşedinte al Europol Neamţ şi ştie din experienţa sa şi a colegilor despre tertipurile şi modalităţile de provocare utilizate de unii şefi din Jandarmerie. Astfel, la un protest derulat de Butnaru şi de colegul său Ioan Cănărău la Bacău, în faţa unui sediu de Poliţie (în sprijinul unui coleg poliţist care a fost victimă a unor abuzuri ale superiorilor), cei doi au fost legitimaţi, pe parcurusl a câteva ore, de vreo 15 ori, de vreo trei jandarmi (din care unul colonel) care nici nu reuşeau să dea o explicaţie coerentă pentru acţiunea de intimidare şi hărţuire. D.V. The post Cunoscut poliţist nemţean: „JANDARMERIA APĂRĂ HOŢIA!” appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY