ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Vestea [11/08/2018]

 
Cunoscut politician apropiat de PSD: „A fi vulgar este un nou mod de viaţă!”
     
Cunoscut politician apropiat de PSD: „A fi vulgar este un nou mod de viaţă!”

Vlad Marcoci – consilier al directorului Apelor Române şi viitor director al Apelor Române Zona Bacău – trage un semnal de alarmă cu privire la exacerbarea violenţei verbale în spaţiul public. <<Dragi prieteni , In ultima perioada am avut neplacuta surprindere sa cunosc si o latura ” gri ” a unor persoane pe care i-am considerat prieteni . Consider ca este bine si chiar necesar sa fim diferiti , sa avem pareri contrare chiar pozitii antagoniste . DAR cu totii putem fi civilizati , educati . Se pare ca m-am inselat .Daca a injura a instiga la ura , a fi vulgar este un nou mod , la moda , de viata eu nu ma regasesc . Fiecare poate sa gândească ce vrea dar nu poate sa faca ce vrea . Asta nu este democratie !>>, spune Marcoci într-un mesaj postat pe facebook. Marcoci  a trecut prin mai mult partide dar funcţiile din ultimul timp îl recomandă ca un apropiat al PSD şi chiar şi el confirmă într-un comentariu că se va înscrie în curând într-un partid. Şi e greu de crezut că se va înscrie altundeva decât PSD date fiind actualele abordări administrative. Fără îndoială că mesajul de mai sus al lui Marcoci vizează, predilect, mesajul exacerbat anti-PSD (cu trimitere la sexul oral). În acelaşi timp, de mesajul lui Marcoci ar putea să se simtă vizaţi şi unii PSD-işti care, cu o tastă critică mesajele agresive dar cu alta scriu mesaje de aceeaşi factură. Un astfel de exemplu este nimeni alta decât purtătoarea de cuvânt a CJ Neamţ, adică consiliera de imagine a lui Ionel Arsene, viitorul şef de partid al lui Marcoci. Citeste si: Consiliera lui Arsene recidivează în limbaj de Centură: „NICI M*IA NU MAI…” D.V. The post Cunoscut politician apropiat de PSD: „A fi vulgar este un nou mod de viaţă!” appeared first on (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY