ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 august 2018

 
 

Curentul [11/08/2018]

 
Video Mineriada 2.0: Cum o să explice jandarmii procurorilor militari că au bătut jurnaliști străini și oameni cu mâinile ridicate?
     
Video Mineriada 2.0: Cum o să explice jandarmii procurorilor militari că au bătut jurnaliști străini și oameni cu mâinile ridicate?

Clubul de presă din Austria cere o anchetă urgentă Ministrului de Interne, ca urmare a bătăii aplicate de jandarmi cameramanului televiziunii publice din Austria. După cum relatează corespondentul ORF la București, Ernst Gelegs, un cameraman a fost bătut de poliție cu bastoane. Acesta ar fi scăpat de (...)

[cititi articolul complet în Curentul]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY