ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 august 2018

 
 

Radio Crazy [11/08/2018]

 
10 plante care atrag energiile pozitive si bunastarea in casa ta
     
10 plante care atrag energiile pozitive si bunastarea in casa ta

Cu toții folosim plantele ca element de decor pentru locuință, birou și alte spații pentru a le împrospăta puțin aspectul. Dar, pe lângă acest aspect, multe plante sunt considerate foarte bune filtre de energie, alungând negativitatea și atrăgând energie benefică. Experții spun că anumite plante posedă o capacitate puternică de a atrage energie pozitivă, pace și bunăstare. Ar trebui să acordăm o atenție deosebită acestor plante, care trebuie să păstrate în ghivece și îngrijite cum se cuvine. Iată principalele 9 plante aducătoare de energie pozitivă: 1. CACTUSUL Deși nu pare o plante aducătoare de energie pozitivă, cactusul contrazice așteptările. Mai mult, se crede că alungă invidia, ipocrizia și răutatea din spațiul în care este ținut, și că absoarbe undele electromagnetice dăunătoare emise de aparatele de uz casnic. 2. MENTA Această plantă este binecunoscută pentru proprietățile sale de vindecare, dar mai este folosită și pentru protejarea de invidie și de vrăji. Mentă îți insuflă un sentiment de pace și, în opinia unora, atrage inclusiv prosperitate. 3. BAMBUSUL Această plantă este una dintre cele mai populare astăzi, aducând o notă modernă și sofisticată casei. Dar așa-numitul “bambus norocos” mai atrage și energie pozitivă. Se crede că încurajează creșterea și dezvoltarea și că întreține viața și puritatea sufletească. Dacă ai acasă un bambus, planta va atrage liniște, calm și pace interioară. 4. IASOMIA Se crede că această plantă aduce fericire și prosperitate în relații, motiv pentru care se mai numește și “planta cuplului”. Se recomandă păstrarea iasomiei în dormitor sau în alte locuri unde cuplul își petrece cea mai mare parte a timpului, deoarece ajută la consolidarea sentimentelor de dragoste și întărește relația pe plan spiritual. 5. ROZMARINUL Această plantă se folosește din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale medicinale. Dar (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY