ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 august 2018

 
 

Radio Crazy [11/08/2018]

 
Acesta este sufletul pereche al fiecarei zodii. Cu cine ar trebui să rămâi toată viața
     
Acesta este sufletul pereche al fiecarei zodii. Cu cine ar trebui să rămâi toată viața

Mulţi dintre noi cerem ajutor prietenilor sau familiei atunci când vine vorba de găsirea partenerului perfect. Dar şi zodia îţi poate fi utilă! Berbec Berbecul este o persoană agresivă, curajoasă şi energică. Optimist şi determinat, doreşte să realizeze tot ce e posibil în viaţă. El ar dori să se bucure de compania unei persoane încrezătoare pentru care este gata să-şi asume riscuri. Potenţiali parteneri perfecţi: Leu, Săgetător, Gemeni şi Vărsător. Taur Taurul e o persoană fiabilă şi senzuală. Deoarece este foarte loială şi are nevoie de o persoană care vrea un angajament serios. În plus, el dă importanţă atracţiei fizice. E acel gen de persoană care iubesc mesele la lumina lumânării sau plimbările lungi pe plajă. Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Rac, Capricorn, Fecioară şi Peşti. Gemeni Gemenii sunt petrecăreţi, jucăuşi şi interesanţi. Cu spiritul şi umorul lor, este uşor pentru ei să impresioneze pe oricine. Deci, o persoană iubitoare de distracţie este cea mai bună alegere pentru ei. Potenţiali parteneri perfecţi: Săgetător, Leu, Balanţă, Berbec şi Vărsător. Rac Racului îi poate lua ceva timp să se deschidă. Dar, odată ce o fac, oricui îi va fi greu să îl înlocuiască. El poate avea o personalitate destul de complicată. Face totul cu pasiune şi îi place să se implice în relaţiile pe care le are. Deci, el este gata să aştepte pe cel care este la fel de fascinant ca şi el. Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Taur, Peşti şi Fecioară. Leu Leul este cunoscut ca fiind o persoană optimistă. E condus de dorinţa de a fi admirat şi iubit. El se simte confortabil cu cineva care este încrezător şi capabil să-i menţină viu interesul. Potenţiali parteneri perfecţi: Gemeni, Balanţă, Săgetător şi Berbec. Fecioară Într-o Fecioară vei găsi un amestec de inteligenţă, spontaneitate şi bun simţ. Are o minte ageră şi o atenţie deosebită pentru detalii. (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY