ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Radio Crazy [11/08/2018]

 
20 de adevăruri despre cei din zodia Leu. Contrar aparențelor, sunt foarte romantici
     
20 de adevăruri despre cei din zodia Leu. Contrar aparențelor, sunt foarte romantici

Zodia de foc deținătoarea celor mai impresionante calități de lider, Leul domină prin simpla prezență. Nativul Leu pare a fi protejat de o influenta astrala benefica, spun multi astrologi, caci, de multe ori, ajunge prin el insusi la onoruri. Suflet elevat, spirit de justitie, caracter inflexibil, inima inflacarata si generoasa. Vointa este ferma, intreprinzatoare, perseverenta, tintind intotdeauna scopul propus. Spirit drept, stabil, viril, mandru, simplu, liberal, stralucitor, adesea prezumtios, dar intotde­auna recunoscator; caracter binevoitor, ferm, curajos, generos, mereu stapan pe el. in momente dificile, mania va fi brusca, dar fara violenta si nu de durata. Daca ea se razbuna – ceea ce e de presupus – o va face intotdeauna numai cu noblete. Iubirea este puternica, nativul e con­stant in afectiuni, dar nu si in fapte. Are gustul armelor, indemanare si agilitate in exercitii corporale, rabdator la munca si apt pentru a comanda. Aptitudinile nu sint multe, dar solide, profunde. Există câteva caracteristici care ilustrează perfect imaginea per ansamblu a unei persoane care s-a născut în zodia Leu. 1. Leii nu iartă minciună. 2. Au nevoie de afecțiune. 3. Leul este obsedat să placă lumii, să fie admirat și lăudat 4. Leii sunt hotărâți și știu ce vor de la viață, ceea ce îi ajută să obțînă cele mai bune rezultate în majoritatea domeniilor. 5. Omul-leu este independent, trăiește liber și îi place aventură sub toate formele. 6. Merge mereu înainte, nu se lasă niciodată bătut. 7. Sunt persoane foarte inteligente. 8. Sunt cei mai petrecăreți din întreg horoscopul. 9. Leii sunt foarte credincioși partenerilor. 10. Au un caracter puternic și obiceiul de a da ordine. 11. Principalul dușman al Leului este aroganță. 12. Nativul din această zodie este foarte pasional și înfocat. 13. Leii sunt foarte exigenți cu (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY