ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Radio Crazy [11/08/2018]

 
Toto lanseaza reinterpretarea piesei Weezer, “Hash Pipe”
     
Toto lanseaza reinterpretarea piesei Weezer, “Hash Pipe”

In luna mai a acestui an, cei de la Weezer s-au gandit sa onoreze cererea cel putin ciudata a unei fane, de a reinterpreta faimosul hit al trupei Toto, “Africa”. Zis si facut. Insa nimeni nu se astepta la ce avea sa urmeze. Reactia internetului la varianta Weezer a piesei “Africa” a fost total neasteptata, reinterpretarea devenind un hit in scurt timp dupa ce a fost preluata de radio-uri si toate platformele digitale. Raspunsul publicului la reinterpretarile celor de la Weezer a fost fenomenal, asa ca nici cei de la Toto nu se puteau lasa mai prejos si au revenit cu urmatoarea declaratie: “Am fost absolut uimiti de raspunsul pe care Weezer l-a primit in urma reinterpretarilor oferite pentru “Africa” si “Rosanna”. Au si facut o treaba foarte buna, dar nu ne imaginam ca va avea asemenea impact. “Africa” pur si simplu a facut furori. Asa ca ni s-a parut cel putin corect ca si noi, TOTO, sa revenim cu o varianta proprie pentru o piesa Weezer. Prin urmare ne-am apucat sa cautam in discografia lor, sa ascultam cu atentie muzica lor si am ajuns sa devenim fani. Copiii nostri, care au deja 30 ani, au fost pur si simplu exataziati la vestea ca Weezer a lansat reinterpretarile pentru “Africa” si “Rosanna” si cum sunt fani Weezer, ei au ales pentru noi piesa “Hash Pipe”. Ironia este ca noi fumam hasis dinainte ca baietii de la Weezer sa se fi nascut, dar nu putem sa ignoram faptul ca piesa este foarte buna si are un groove aparte. Asadar, va oferim versiunea noastra a piesei “Hash Pipe”, la care am venit cu o nota caracteristica Toto, asa cum si ei au adaugat la reinterpretarile lor o nota de Weezer. Tot ce se intampla acum este o colaborare total neanticipata, dar asa se nasc cele mai bune momente in muzica. Le multumim celor de la Weezer, managementului si fanilor care au fost extrem de (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY