ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 august 2018

 
 

Impact în Gorj [11/08/2018]

 
Femeia JANDARM bătută cu BESTIALITATE, internată la spital! Riscă să rămână PARALIZATĂ!
     
Femeia JANDARM bătută cu BESTIALITATE, internată la spital! Riscă să rămână PARALIZATĂ!

Femeia jandarm lovită în Piața Victoriei,aseară, este internată la Spitalul Floreasca din Capitală, cu suspiciune de fractură la coloana cervicală. Sâmbătă, în spitalele din București mai erau internate zece persoane rănite în urma protestului violent de vineri noaptea. Dintre acestea, patru erau internate la Spitalul Universitar, iar șase la Spitalul Floreasca. Printre răniții care primesc îngrijiri la Floreasca se numără și patru jandarmi. Potrivit medicilor, un alt jandarm a fost diagnosticat cu traumatism de coloană cervicală după ce a fost lovit cu picioarele de manifestanţi, notează observator.tv. Purtătorii de cuvânt ai Jandarmeriei au anunțat, sâmbătă, că 35 de jandarmi au avut nevoie de intervenție medicală în urma ciocnirilor cu grupurilor violente prezente vineri în Piața Victoriei. Femeia jandarm lovită în Piața Victoriei, în timpul intervenției în forță a jandarmilor, după ora 23:00, a fost lovită de mai mulți protestatari. Ea a fost internată la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Floreasca, cu un traumatism – suspiciune de fractură la coloana cervicală, informează Jandarmeria Română, potrivit Mediafax. Femeia jandarm a fost lovită alături de un alt coleg ai ei, de mai mulți protestatari. Cu toate acestea, alți protestatari au intervenit, au făcut scut în jurul lor și i-au scos din mulțime. Un tânar a făcut scut cu propriul corp ca s-o apere pe pe femeia jandarm atacată. Vineri seară, 100.000 de persoane au participat la mitingul diasporei, care s-a transformat, după ora 23:00, într-o veritabilă luptă de stradă între jandarmi și o parte dintre protestatari. Oamenii legii au folosit gaze lacrimogene, petarde și tunuri cu apă pentru a goli Piața Victoriei de protestatari. Victime au căzut și protestatari nevinovați, care nu au provocat forțele de ordine. Sursa:  (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY