ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Miting Diaspora. Jandarmeria a intervenit în forță cu tunurile de apă. O FEMEIE JANDARM, aproape linșată de mulțime. (...)

Evenimentul Zilei [11/08/2018]

 
Miting Diaspora. Jandarmeria a intervenit în forță cu tunurile de apă. O FEMEIE JANDARM, aproape linșată de mulțime. Peste 400 de INTERVENȚII MEDICALE | UPDATE și LIVE (...)
     
Miting Diaspora. Jandarmeria a intervenit în forță cu tunurile de apă. O FEMEIE JANDARM, aproape linșată de mulțime. Peste 400 de INTERVENȚII MEDICALE | UPDATE și LIVE (...)

Miting Diaspora. După ciocnirile din timpul zilei, episoadele în care anumite grupuri de protestatari s-au bătut cu jandarmii au continuat și la lăsarea serii. După mai multe runde de gaze lacrimogene, jandarmii au utilizat și tunurile cu apă în jurul orei 23:20, astfel că Piața Victoriei a fost eliberată în mai puțin de 5 minute. Înainte de acest episod, o femeie jandarm a nimerit în mijlocul unui grup de bătăuși și a fost lovită cu sălbăticie. Totuși, după seria de lovituri, câțiva dintre cei care era martori ai scenelor reprobabile au înconjurat-o, dorind s-o protejeze. În cele din urmă, femeia a fost izolată de agresori și a ajuns în brațele colegilor săi. Întreaga scenă a fost surprinsă de Antena 3.

[cititi articolul complet în Evenimentul Zilei]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Evenimentul Zilei :
 
Autoritățile despre MOARTEA protestatarului din Piața Victoriei. Era în evidență și TRATAMENT pentru o serie de AFECȚIUNI (...)
Autoritățile despre MOARTEA protestatarului din Piața Victoriei. Era în evidență și TRATAMENT pentru o serie de AFECȚIUNI CARDIACE și DIGESTIVE
Protestatar mort. Departamentul pentru Situații de Urgență, condus de Raed Arafat, și Spitalul (...)
Un GEST cât O DEMISIE! Mișcarea NEAȘTEPTATĂ a lui Dragnea: RENUNȚĂ în PLIN SCANDAL legat de VIOLENȚELE din Piața (...)
Un GEST cât O DEMISIE! Mișcarea NEAȘTEPTATĂ a lui Dragnea: RENUNȚĂ în PLIN SCANDAL legat de VIOLENȚELE din Piața Victoriei
Gest de ultimă oră făcut de Liviu Dragnea, chiar în mijlocul controverselor legale de seara de 10 (...)
Se naște o nouă „AXĂ a RĂULUI”? INAMICII SUA și ai Israelului PUN la CALE un PLAN pentru SIRIA
Se naște o nouă „AXĂ a RĂULUI”? INAMICII SUA și ai Israelului PUN la CALE un PLAN pentru SIRIA
Ministerul de Externe iranian, a anunțat, luni, că la începutul lunii septembrie, Iranul (...)
NATURA este CĂLĂUL OMENIRII? CUTREMURELE CATASTROFALE nasc o SERIE de ÎNTREBĂRI VITALE. AVERTISMENTUL specialiștilor (...)
NATURA este CĂLĂUL OMENIRII? CUTREMURELE CATASTROFALE nasc o SERIE de ÎNTREBĂRI VITALE. AVERTISMENTUL specialiștilor este CRUNT
Insula indoneziană turistică Lombok a fost lovită în ultimele săptămâni de o serie de seisme (...)
 
[Toate articolele din: Evenimentul Zilei +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY