ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 iulie 2018

 
 

Ţara Românescă din 1820, văzută prin ochii un englez: „Această Valahie ar putea să aibă, cu o bună îngrijire, bielşugul (...)

Adevarul [14/07/2018]

 
Ţara Românescă din 1820, văzută prin ochii un englez: „Această Valahie ar putea să aibă, cu o bună îngrijire, bielşugul Egiptului”
     
Ţara Românescă din 1820, văzută prin ochii un englez: „Această Valahie ar putea să aibă, cu o bună îngrijire, bielşugul Egiptului”

Bargrave a fost un nobil englez care a a colindat Orientul Mijlociu şi estul Europei pentru a strânge informaţii despre turci şi nu numai. Acesta a trecut şi prin Ţara Românească, întocmind un raport în care a vorbit despre ce a întâlnit în Muntenia.

[cititi articolul complet în Adevarul]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Adevarul :
 
Lavrov i-a cerut lui Pompeo eliberarea spioanei Maria Butina
Lavrov i-a cerut lui Pompeo eliberarea spioanei Maria Butina
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov i-a cerut sâmbătă secretarului de Stat Mike Pompeo (...)
Lecţia superbă de ambiţie a studentului orb care învaţă italiana şi spaniola la Universitatea „Al. I. Cuza“: „De la 16 ani (...)
Lecţia superbă de ambiţie a studentului orb care învaţă italiana şi spaniola la Universitatea „Al. I. Cuza“: „De la 16 ani nu am mai văzut deloc“
Alexandru Obadă studiază italiană-spaniolă la Facultatea de Litere a Universităţii „Al. I. Cuza“ (...)
Ambasadorii Franţei şi Germaniei: România trebuie să lase luptele interne. Aţi face bine să nu rataţi ocazia oferită de (...)
Ambasadorii Franţei şi Germaniei: România trebuie să lase luptele interne. Aţi face bine să nu rataţi ocazia oferită de preluarea preşedinţiei Consiliului UE
Michele Ramis şi Cord Meier-Klodt, ambasadorii Franţei, respectiv Germaniei la Bucureşti, (...)
Satu Mare: Fetiţă de doi ani, căutată după ce a dispărut din căruţa unde fusese lăsată de părinţi
Satu Mare: Fetiţă de doi ani, căutată după ce a dispărut din căruţa unde fusese lăsată de părinţi
O fetiţă în vârstă de doi ani a fost dată dispărută, iar echipe de poliţişti, pompieri, jandarmi şi (...)
FOTO Tânăra ucisă de fiul judecătorilor din Craiova a fost înmormântată în prima zi de arest la domiciliu a iubitului care (...)
FOTO Tânăra ucisă de fiul judecătorilor din Craiova a fost înmormântată în prima zi de arest la domiciliu a iubitului care i-a curmat viaţa
Olimpica a fost îmbrăcată în negru, iar pe cap părinţii i-au pus o coroniţă cu flori. Tânăra de 18 (...)
 
[Toate articolele din: Adevarul +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY