ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 iulie 2018

 
 

Radio Crazy [13/07/2018]

 
Iată cele mai bune strategii de slăbit în funcţie de zodie
     
Iată cele mai bune strategii de slăbit în funcţie de zodie

Toată lumea ştie că slăbitul reprezintă o experienţă care diferă în funcţie de persoană: metodele care ar putea face minuni pentru prietena cea mai bună, s-ar putea să nu funcţioneze în cazul dumneavoastră şi invers. Semnul zodiacal este şi el în strânsă legătură cu personalitatea cuiva şi ar putea spune multe despre modul de a fi şi despre soluţiile care ar putea funcţiona cel mai bine pentru dumneavoastră. Având asta în minte, i-am cerut părerea Donnei Page, astrologului profesional cu diplomă în consiliere psihologică, pentru a afla cele mai bune metode de slăbit pentru fiecare zodie. Aceasta ne promite că aceste informaţii ar putea face diferenţa. ,,Dacă un lucru nu este în strânsă armonie cu preferinţele sau personalitatea cuiva, cel mai probabil se va renunţa la el.”, explică Donna. Dacă obiectivul dumneavoastră este să slăbiţi, aveţi aici o listă cu sfaturile venite din partea universului: BERBEC (21 martie-19 aprilie) Berbecii au nevoie de o provocare şi sunt gata să dea totul. Pentru a vă satisface latura competitivă, încercaţi orele de ciclism interior sau antrenaţi-vă pentru un maraton. Din punct de vedere al alimentaţiei, încercaţi dieta Dash sau Mind- e în regulă dacă oscilaţi între sugestiile lor de planificări ale meselor. Mai presus de toate, este important să nu vă învinuiţi prea tare dacă începeţi ceva şi apoi renunţaţi. Continuaţi să încercaţi până găsiţi varianta care vi se potriveşte cel mai bine, până la urmă o veţi găsi. TAUR (20 aprilie-20 mai) Când vrem să slăbim e ca atunci când alergăm la un maraton. Pentru tauri, ritmul constant şi lent este cel potrivit şi nu sprintul. Alegeţi exerciţii care vă ajută să vă simţiţi în armonie cu corpul dumneavoastră, cum ar fi yoga sau pilates. Însă evitaţi să vă înscrieţi din prima la cursuri de pilates pentru avansaţi, pentru a nu fi descurajaţi. În cazul dumneavoastră, moderaţia (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY