ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Radio Crazy [13/07/2018]

 
7 cele mai frumoase piese de la Holograf
     
7 cele mai frumoase piese de la Holograf

Holograf este una dintre cele mai populare formatii din Romania care ne-au incantat cu piese de exceptie de mai bine de peste trei decenii. Cu o sumedenie de melodii minunate pe ritmurile inconfundabile de rock, Holograf a lansat zeci de albume de succes. Iata care sunt cele mai frumoase piese Holograf. Ti-am dat un inel Aparuta pe albumul Supersonic (1998), melodia Ti-am dat un inel a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute hituri ale formatiei Holograf. Solistul Dan Bitman marturiseste ca piesa Ti-am dat un inel este inspirata dintr-o poveste de dragoste care s-a terminat cu o despartire. Dragostea mea Considerata drept una dintre cele mai romantice melodii romanesti, piesa Dragostea mea a aparut pe alumul Pur si simplu, lansat in 2003. Bine ai venit in viata mea Piesa Bine ai venit in viata mea vorbeste despre o noua sansa in gasirea iubirii, melodia avand si un videoclip pe masura. Aparuta pe albumul Life Line in 2015, Bine ai venit in viata mea a fost una dintre cele mai indragite melodii din acel an. Cat de departe Cat de departe a fost si numele turneului pe care formatia Holograf l-a sustinut in mai multe orase din Romania in 2012. Piesa Cat de departe a aparut in acel an pe albumul Love Affair si a avut parte si de un videoclip simpatic in care apar si membrii trupei LaLa Band alaturi de alti 40 de figuranti. Potrivit Media Music Awards, Cat de departe a fost cea mai difuzata piesa la radio din 2011 pana in 2015. Vine o zi… Melodia Vine o zi… face parte din albumul Holografica si a fost lansata in anul 2000. Melodia a fost dedicata unor personalitati care au plecat prea devreme dintre noi, precum Valeriu Sterian, Ștefan Vrăbioru sau Ion Luchian Mihalea. Ochii tai Desi cea mai cunsocuta versiune a melodiei Ochii tai este cea aparuta in 1996 pe albumul din (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY