ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 iulie 2018

 
 

Jurnalmm [13/07/2018]

 
Incep inscrierile la sezonul 2 din Exatlon Romania! Ce trebuie sa faci daca vrei sa te lupti cu Faimosii in Dominicana
     
Incep inscrierile la sezonul 2 din Exatlon Romania! Ce trebuie sa faci daca vrei sa te lupti cu Faimosii in Dominicana

Incep inscrierile la sezonul 2 din Exatlon Romania! Ce trebuie sa faci daca vrei sa te lupti cu Faimosii in Dominicana Prima editie EXATLON Romania a tinut cu sufletul la gura intreaga tara si s-a bucurat de un succes urias! Duelurile dintre Faimosi si Razboinici, schimbarile neasteptate de situatie dar si intrigile din camp au asigurat un spectacol de zile mari. Asteptarea a luat sfarsit, incep pregatirile pentru sezonul 2! Vino la casting si a sansa de a participa la cea mai tare competitie sportiva din Romania. Intra acum pe www.exatlon.ro si inscrie-te!

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY