ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 iulie 2018

 
 

Impact în Gorj [13/07/2018]

 
Carne alterată, vândută gorjenilor. 600 de kilograme au fost confiscate
     
Carne alterată, vândută gorjenilor. 600 de kilograme au fost confiscate

Oamenii legii au constatat că, timp de patru ani, cele trei societăţi au achiziţionat şi vândut carne fără să înregistreze veniturile în contabilitate. „În fapt, trei societăţi comerciale, ce au ca obiect principal de activitate ”Comerţul cu amănuntul al cărnii şi produselor din carne în magazine specializate‟, în perioada ianuarie 2014 – februarie 2018, au achiziţionat şi comercializat carne şi preparate din carne, fără a înregistra în documentele contabile toate veniturile realizate, prejudiciul fiind în curs de estimare. De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat faptul că acestea au comercializat şi produse alterate, care nu trebuiau introduse în consum“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj. Şi inspectorii sanitar-veterinari au constatat mari nereguli şi au dispus confiscarea cantităţii de 600 de kilograme: Totodată, la percheziţii au participat şi inspectori din cadrul DSVSA Gorj, care în urma verificărilor efectuate au procedat la sancţionarea contravenţională a două societăţi comerciale, cu suma de 2.000, respectiv, 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor HG 984/2005, iar ca măsura complementară a fost dispusă confiscarea a 600 kg. produse din carne cu termenul de valabilitate expirat, în vederea distrugerii, fiind dispusă şi suspendarea activităţii de producţie la una din societăţile comerciale, pentru o perioadă de 30 zile, au mai stabilit anchetatorii Articolul Carne alterată, vândută gorjenilor. 600 de kilograme au fost confiscate apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY