ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 iulie 2018

 
 

Vestea [13/07/2018]

 
Prefectul îi invită pe jurnaliştii acreditaţi la călătorii în timp! I-a anunţat despre o şedinţă viitoare care… începuse de 98 de minute!
     
Prefectul îi invită pe jurnaliştii acreditaţi la călătorii în timp! I-a anunţat despre o şedinţă viitoare care… începuse de 98 de minute!

Prefectul Daniela Soroceanu nu încetează să uimească: azi i-a anunţat pe jurnaliştii acreditaţi la respectiva instituţie despre  şedinţa care, din textul mesajului, se înţelege că ar urma să aibă loc dar care începuse cu fix 98 de minute înainte de momentul remiterii mesajului. „Deci dupa o ora si 40 min de la inceperea sedintei. Adica sa nu poata ajunge nici un jurnalist.  Asta da transparenta!”, a spus un jurnalist nemţean care ne-a anunţat, colegial, despre noua aroganţă a Danielei Soroceanu. Mesajul remis presei este cel de mai jos iar pasajul incriminat („Astfel, s-a luat decizia ca astăzi, 13.07.2018, ora 12:00, să aibă loc o întâlnire de lucru unde VOR FI INVITAŢI…”) este în paragraful 3 <<Ieri, 12.07.2018, la ora 20:30, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situații de Urgență Neamţ unde a fost adoptată hotărârea privind aprobarea cantităţii de motorină care se solicită a fi deblocată de la  Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale pentru înlăturarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice periculoase produse pe teritoriul județului Neamț în perioada  27 iunie – 2 iulie a.c. Tot în această şedinţă s-a discutat şi problema poluării lacului de acumulare Izvorul Muntelui de la Bicaz. Având în vedere fenomenele hidrometeorologice din ultima perioadă, apele râului Bistriţa au adus importante cantităţi de deşeuri, în special material lemnos şi PET-uri, care se acumulează în zona barajului Izvorul Muntelui. Astfel, s-a luat decizia ca astăzi, 13.07.2018, ora 12:00, să aibă loc o întâlnire de lucru, condusă de subprefectul judeţul Neamţ, Nicolae Doru Ungureanu, unde vor fi invitaţi reprezentanţii tuturor serviciilor publice deconcentrate cu atribuţii în domeniu, precum şi primarii localităţilor ce se învecinează cu lacul. Va fi demarată o acţiune de ecologizare la care vor participa în (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY