ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 iulie 2018

 
 

Jurnalmm [13/07/2018]

 
Agentia de turism Mara International Tour va propune o noua destinatie pentru vacanta Dumneavoastra, cu avion direct din Cluj: Egipt.
     
Agentia de turism Mara International Tour va propune o noua destinatie pentru vacanta Dumneavoastra, cu avion direct din Cluj: Egipt.

Agentia de turism Mara International Tour va propune o noua destinatie pentru vacanta Dumneavoastra, cu avion direct din Cluj: Egipt. Egipt este una dintre cele mai uluitoare zone turistice din intreaga lumea. Este situata in nordul Africii, limitată la nord de Marea Mediterană, la est de Marea Roșie, la sud de Sudan si la vest de Libia. Cu o istorie atestata de peste 5000 de ani vechime, Egiptul fascineaza si astazi prin concentratia de monumente ale lumii antice, care se imbina minunat cu faimoase obiective turistice si plaje scanteietoare. Dintre obiectivele turistice de neratat fac parte Luxorul – orasul-muzeu in aer liber si fascinantul templul de la Karnak, Valea Regilor, irepetabila Dendera, cetatea Alexandria cu arhitectura ei exceptionala si parfumul oriental, Muzeul de egiptologie din Cairo, imensul baraj de la Aswan, maiestuosul desert libian cu inconfundabilele sale peisaje, templul lui Ramses II din Abu Simbel si multe altele. O atractie importanta din Egipt o reprezinta ecosistemul din Marea Rosie, flora si fauna acesteia oferind experiente de neuitat pentru pasionatii de scufundari sau snorkelling. Hotelurile amplasate pe coasta Marii Rosii sunt adevarate oaze in desert, cu plaje care îmbină armonios zonele deșertice cu apele turcoaz.  Oraşul Cairo – Piramidele şi Sfinxul La Cairo se viziteaza piramidele lui Kheops, Kephren si Mykerinos, care au fost numite de greci una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, Sfinxul si Valea Templului, precum si fabrica de papyrus. De asemenea, Muzeului Egiptean din Cairo, care ofera o bogatie de exponate neegalata in intreaga lume, inclusiv mumiile celebre ale vechilor regi ai Egiptului si comorile Regelui Tutankamon.  Luxor şi Valea Regilor Din Hurghada se poate pleca intr-un tur al Templului din Karnak, cel mai bun exemplu (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY