ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [13/07/2018]

 
Vor să-l suspende cu… POEZII! Drăgoescu: Nu mai pot eu de Bălu și Belgiu!
     
Vor să-l suspende cu… POEZII! Drăgoescu: Nu mai pot eu de Bălu și Belgiu!

Primarul din Fărcășești nu le acordă nicio atenție adversarilor politici care, în această perioadă, îi fac anticampanie prin comună. ”De ei nu mai pot eu” zice edilul. În urmă cu două săptămâni, Robert Belgiu, fiul fostului primar Antonică a împărțit manifeste cu o poezie împotriva lui Constantin Drăgoescu și a  susținătorilor săi. Belgiu s-a aliat cu nepotul unui alt fost primar care este, acum, consilier local PSD, Marius Bălu, și strâng semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului pe care-l acuză că n-a făcut nimic în primii doi ani de mandat.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY