ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [13/07/2018]

 
Maria Dumitrașcu(Salubris Gilort): N-am contract cu Primăria Berlești! Mi se pare MIZERABIL să mi se pună în cârcă așa ceva!
     
Maria Dumitrașcu(Salubris Gilort): N-am contract cu Primăria Berlești! Mi se pare MIZERABIL să mi se pună în cârcă așa ceva!

Maria Dumitrașcu neagă știrea apărută într-un ziar local că ar fi lăsat comuna Berlești îngropată în gunoaie. La Interviurile Infinit FM, fosta primăriță a explicat că societatea de salubritate pe care o conduce, acum, Salubris Gilort Târgu-Cărbunești, NU are contract cu Primăria Berlești. ”Nu poate fi încheiat contract pentru că aș fi incompatibilă, eu fiind și consilier local PSD. Mi se pare mizerabil să mi se pună în cârcă așa ceva!” a declarat Dumitrașcu, care este de părere că este, din nou, atacată întrucât ”a început malaxorul” pentru alegerile locale din 2020. Fosta primăriță a lăsat impresia că este tentată de o nouă candidatură. În 2016, Dumitrașcu pierdea alegerile, după 4 mandate, la numai 10 voturi în urma actualului edil, Iulian Berlescu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY