ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [13/07/2018]

 
Motrenii au stat 6 zile fără apă caldă. Jianu: Cărbunele foarte prost
     
Motrenii au stat 6 zile fără apă caldă. Jianu: Cărbunele foarte prost

Motrenii au stat 6 zile fără apă caldă, din cauza unor defecțiuni tehnice apărute la UATAA. Presa locală relatează că administratorul special al Uzinei de Agent Termic şi Alimentare cu Apă Alimentare, Eugen Corcoață, a intrat în concediu medical dar, de  fapt, ar fi în vacanță, în Turcia. Primarul Gigel Jianu a dispus constituirea unei comisii de anchetă. Joi, edilul ne-a declarat că bănuiește că sursa problemelor este cărbunele de proastă calitate care n-a fost cumpărat de la Complexul Energetic Oltenia ci de la firmă privată. Administratorul judiciar, Siomax SPRL, conduce UATAA și se ocupă de încheierea contractelor. Cosmin Morega a primit dispoziție de la primarul Jianu să constituie o comisie și să  facă verificări la UATAA Motru. Viceprimarul crede că nu s-a procedat tocmai legal și că normal ar fi fost să aibă loc, mai întâi, o corespondență între primărie și furnizorul de apă caldă și căldură. Morega nu crede că defecțiunile apărute la UATAA au fost generate de calitatea proastă a cărbunelui folosit, așa cum sugera primarul. Zice că furnizorii de combustibili au certificate de calitate. Viceprimarul afirmă că au fost probleme tehnice care ar fi putut genera explozia cazanului pentru apa caldă.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY