ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [13/07/2018]

 
Puiu Diaconescu: Tudor a amenințat-o pe fiică-mea să-și ia mâna de pe Rodna!
     
Puiu Diaconescu: Tudor a amenințat-o pe fiică-mea să-și ia mâna de pe Rodna!

”Adrian Tudor a amenințat-o pe fiica mea să ia mâna de pe Rodna!”. Puiu Diaconescu, acuzații la adresa viceprimarului Târgu-Jiului. Fostul lider liberal a sărit în apărarea fiicei sale, Alina Pițu, șefa Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, la Interviurile Infinit FM. Totul după ce Pițu și soțul ei au fost acuzați că l-ar fi amenințat cu bătaia pe viceprimarul Tudor, în biroul său, după ședința de comisii reunite, de luna trecută, lăsată cu scandal, în care s-a discutat despre parcarea de la Rodna. Diaconescu a simțit nevoia să-și apere fiica întrucât aceasta este funcționar public și nu poate face declarații în presă. Fostul politician susține că, de fapt, Alina Pițu este cea presată de viceprimari pe care-i acuză că ”sunt învățați să facă mai întâi lucrările și apoi licitația”. Puiu Diaconescu susține că viceprimarul Adrian Tudor i-ar cerut Alinei Pițu ”să-și ia mâna de pe Rodna”. Amintim că majoritatea PSD-ALDE-PSRo din Consiliul Local Târgu-Jiu voia scoaterea concesiunii parcării la licitație, în vreme ce primarul liberal Marcel Romanescu vrea să fie preluată de municipalitate. Diaconescu a negat că fiica și soțul său l-ar fi amenințat cu bătaia pe viceprimar, incident care s-a lăsat și cu plângeri la poliție.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY