ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [13/07/2018]

 
Primarul Bucurescu, mulțumit de stadiul lucrărilor pe drumul Miculești-Ploștina
     
Primarul Bucurescu, mulțumit de stadiul lucrărilor pe drumul Miculești-Ploștina

Se lucrează intens pe drumul Miculești-Ploștina, cel care leagă comuna Slivilești de municipiul Motru. Primarul Sorin Bucurescu verifică, aproape zilnic, stadiul investiției și este mulțumit. Crede că lucrarea va fi gata înainte de termenul de 1 an. Edilul a așteptat ani buni ca ruta să intre în reabilitare. Cu 12 ani în urmă, fosta Societate Națională a Lignitului a mai cheltuit o dată bani pentru  asfaltare. Fondurile alocate atunci de SNLO au fost irosite iar un proces penal a stabilit că mai mulți foști șefi din mineritul motrean sunt vinovați de starea proastă a drumului, prejudiciul ridicându-se la 1 milion de lei. Acum, modernizarea este făcută de firma fostului primar din Turceni, Ydail Construct.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY