ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [13/07/2018]

 
Nu crede că partidul lui Ciocea poate bate PSD, în comuna sa
     
Nu crede că partidul lui Ciocea poate bate PSD, în comuna sa

Fosta primăriță din Berlești nu crede că Ciocea poate învinge PSD în comuna sa. ”Nu cred că mă poate bate. La parlamentare am luat mai multe voturi” a comentat Maria Dumitrașcu, la Interviurile Infinit FM. Reacția a venit în contextul în care primarul din Bustuchin a anunțat că, în 2020, se va alătura unei forțe politice condusă de oameni care vor să facă ceva pentru județ. Fostul partid, PSD țină încă ușa închisă pentru Ciocea. Maria Dumitrașcu, lider al PSD Berlești, susține tandemul Mihai Weber-Cosmin Popescu, ce va candida pentru șefia organizației județene, la conferința de alegeri din toamnă. În plus, își dorește ca Popescu să fie susținut pentru un nou mandat de președinte la Consiliul Județean.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY