ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Constanţeanul [13/07/2018]

 
MEDGIDIA: Proiectul transfrontalier „Culture Eternity”, aprobat în ședința ordinară a lunii iulie
     
MEDGIDIA: Proiectul transfrontalier „Culture Eternity”, aprobat în ședința ordinară a lunii iulie

Joi 12 iulie, Consiliul Local Municipal a fost convocat în ședința ordinară a lunii iulie. Pe ordinea de zi au fost propuse spre aprobare șapte proiecte de hotărâre. La primul punct s-a votat proiectul de hotărâre privind Aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2018. S-a avut în vedere introducerea pe lista de investiții a sumei de 5.311.345 lei, reprezentând contractul de finanțare cu privire la proiectul ,,Reabilitare clădire și sală de sport – Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu’’. La punctul următor s-a aprobat proiectul de hotărâre privind Aprobarea planului de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Medgidia, pentru anul 2018. De această dată, proiectul referitor la Modificarea și completarea H.C.L. nr.156/19.10.2017 privind aprobarea proiectului „Culture Eternity” finanţat prin România – Bulgaria Cross – Border Cooperation Operational Programme, în parteneriat cu Primăria oraşului Elena –Bulgaria, precum şi a contribuţiei de 2% din bugetul proiectului a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admis. Programul include șapte județe din România și opt districte din Bulgaria. Acest proiect va aduce în municipiu peste 2 milioane de lei, bani nerambursabili pentru finanțarea Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice ,,Dapyx’’ și a Taberei Internaționale de Pictură ,,Lucian Grigorescu’’. În ședința de ieri s-a aprobat și contul de execuţie a bugetului de venituri şi cheltuieli, precum și situaţiilor financiare ale S.C. Apollo Ecoterm SRL Medgidia, pe anul 2017. Nu au întrunit numărul necesar de voturi proiectele de hotărâre: Aprobarea încetarii aplicabilităţii H.C.L. nr.24/31.03.2016, Avizarea/aprobarea Documentațiilor de atribuire a contractelor de delegare, prin concesiune, a gestiunii serviciului (...)

[cititi articolul complet în Constanţeanul]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Constanţeanul :
 
 
[Toate articolele din: Constanţeanul +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY