ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

News Buzău [13/07/2018]

 
TV NEWS BUZAU – “Tocatorul de stiri: - Despre “dacopati, sapocari si alte lighioane”. O “Revista a presei” altfel! (VIDEO)
     
TV NEWS BUZAU – “Tocatorul de stiri: - Despre “dacopati, sapocari si alte lighioane”. O “Revista a presei” altfel! (VIDEO)

In editia de astazi a emisiunii “Tocatorul de stiri” de la TV News Buzau: vorbim despre fenomenul ingrijorator al “Dacopatiei”, despre unii “sapocari”, “funari”, “davidesti”, “chelari” si alte “lighioane”. Luam “la tocat” fara menajamente – “presa locala” si “nationala” si comentam ultimele subiecte de interes: de la datoriile bancare, la Dacopatie, Sapocari, politisti corupti si nesimtiti, “procesomania ingroapa Romania” si altele.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY