ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 iulie 2018

 
 

Jurnalmm [13/07/2018]

 
Copacul care tratează nenumărate maladii
     
Copacul care tratează nenumărate maladii

Acest copac se numește moringa și este supranumit „copacul minune” datorită numărului mare de grăsimi, proteine, carotenoide, vitamina C, fier, potasiu și alți nutienți conținuți de toate părțile sale. Aproape toate părțile sale, florile, rădăcinile, frunzele și scoarța, au fost folosite de-a lungul timpului ca suplimente nutriționale și ingrediente pentru cosmetice și parfumuri, dar ele au și proprietăți medicinale. Compușii chimici din acest copac au mai multe beneficii biochimice care luptă contra aterosclerozei și bolilor de inimă prin întărirea sistemului imunitar cu ajutorul proprietăților antivirale, antibacteriene și efectelor de suprimare a tumorilor. Iată doar câteva dintre beneficiile copacului moringa: 1. Moringa este bogat în fibre și cercetătorii susțin că acesta curăță intestinele de excesul de toxine și resturile mâncărurilor grele și grase. 2. Conține antibiotice puternice, drept pentru care este foarte eficient în eliminarea bacteriilor ce cauzează gastrită, ulcer și cancer gastric. 3. Semințele acestui copac sunt cunoscute pentru faptul că purifică apa mai bine decât materialele convenționale, sintetice, care sunt folosite în ziua de astăzi. 4. Frunzele de moringa abundă în vitamine, minerale, amino acizi esențiali și multe alte ingrediente. 100 grame frunze de moringa conțin: de 9 ori mai multe proteine decât iaurtul; de 10 ori mai multă vitamina A decât morcovii; de 15 ori mai mult potasiu decât bananele; de 17 ori mai mult calciu decât laptele; de 12 ori mai multă vitamina C decât portocalele; de 25 ori mai mult fier decât spanacul. 5. Frunzele conțin acid clorogenic care încetinește absorbția de zahăr a celulelor. 6. Moringa are proprietăți care diminuează tumorile și efectele canceroase, în special datorită compusului numit niazimin. 7. Acest copac ajută la reglarea funcțiilor tiroidiene, mai ales când vine vorba (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY