ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Impact în Gorj [13/07/2018]

 
A murit în fața Spitalului din Rovinari. Medicii au refuzat să-l ajute
     
A murit în fața Spitalului din Rovinari. Medicii au refuzat să-l ajute

Un bărbat de 55 de ani din Rovinari, județul Gorj, a murit aseară, în fața spitalului din localitate. Acesta plecase acasă pentru că nu erau paturi libere, dar chiar in fata spitalului i s-a făcut rău și s-a așezat pe o bancă. Mai mulți trecători au încercat să-l ajute și să alerteze cadrele medicale aflate la doar câțiva pași, dar acestea au refuzat să vină pentru că nu s-a sunat la 112. Chiar și echipajul de la ambulanta aflat in fata spitalului nu a intervenit. Bărbatul a fost dus la spital de către fiul său, polițist, dar era prea târziu. Familia a depus o plângere penală, iar polițiștii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă. Medicul Roxana Gherghina (foto) care s-a ocupat de pacient și a fost de gardă noaptea trecută spune că nu putea să plece din spital ca să resusciteze pacientul. Articolul A murit în fața Spitalului din Rovinari. Medicii au refuzat să-l ajute apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY