ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [13/07/2018]

 
PROGNOZA METEO. VINERI, 13 IULIE
     
PROGNOZA METEO. VINERI, 13 IULIE

Vremea va fi cãlduroasã în zonele de câmpie, dar şi uşor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar mai accentuate în special dupã-amiaza şi seara când local vor fi averse şi descãrcãri electrice în zonele montane, în sud şi sud-est şi doar izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime între 13 şi 23 de grade, uşor mai scãzute în depresiuni.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY