ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Ziarul Clujean [13/07/2018]

 
A nouă generație a absolvit cursurile EMBA University of Hull Cluj
     
A nouă generație a absolvit cursurile EMBA University of Hull Cluj

A doua generație EMBA University of Hull a absolit cursurile primei școli de business 100% britanice din Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii organizată în Hull, Marea Britanie. O ceremonie similară va fi organizată în luna noiembrie, și în România. Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business si cuprinde 12 module, care se desfășoară pe parcursul a doi ani, unul dintre ele fiind organizat în Marea Britanie. În Cluj-Napoca, şcoala de business 100% britanică a fost lansată în 2015, printr-un parteneriat între University of Hull (Marea Britanie) și Universitatea Babeş-Bolyai. ”După doi ani de muncă, studenții noștri termină cursurile programului 100% britanic din Cluj-Napoca. Este o mare plăcere sa îi însoțesc la ceremonia lor de absolvire din Hull, Marea Britanie. În contextul acesta festiv, merită să îi aplaudăm pentru efortul depus pentru a ajunge în acest punct. Am fost foarte bucuros să văd cât de mult au crescut și aștept să văd cum își vor continua parcursul profesional. În numele echipei din Cluj-Napoca și a celei de la The University of Hull, le transmitem că suntem foarte mândri de studenții din a doua generație a EMBA și vom face tot posibilul să-i susținem și de acum înainte. Felicitări tuturor!”, a declarat dr. Andrew Taylor, Directorul Programului EMBA. Cei care doresc să se înscrie în acest program trebuie să aibă minim trei ani de experienţă în management – după terminarea facultății; rezultate foarte bune la licenţă şi atestat de limbă engleză (Cambridge, IELTS, PTE Academic sau Lingua – Business English). Înscrierea se face în două etape: dosar cu acte, două recomandări, eseu şi interviu. Studiile costă 7.500 de euro pe an. Post-ul A nouă generație a absolvit cursurile EMBA University of Hull Cluj apare prima dată în Ziarul (...)

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY