ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 iulie 2018

 
 

Vestea [13/07/2018]

 
Primele FOTOGRAFII de la INCENDIUL DE LA FABRICA DE MOBILĂ DIN ROMAN
     
Primele FOTOGRAFII de la INCENDIUL DE LA FABRICA DE MOBILĂ DIN ROMAN

Un incendiu are loc chiar acum la o Fabrică de Mobilă din Roman şi martori oculari transkit deja spre Vestea primele imagini de la faţa locului. Este vorba despre Fabrica de mobilă a Firmei LEMN GRUP, amplasată la ieşire din Roman spre Iaşi, după cum anunţă ISU Neamţ. Nu ar fi deocamdată pericol de extindere, a precizat colonelul Ioan Niţică, şeful ISU Neamţ. Martorii oculari transmit de asemenea că e vorba că incendiul se manifestă la două buncăre cu rumeguş folosit la fabricarea de peleţi. D.V. – sursa: martor ocular The post Primele FOTOGRAFII de la INCENDIUL DE LA FABRICA DE MOBILĂ DIN ROMAN appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY