ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iulie 2018

 
 

Impact în Gorj [12/07/2018]

 
Maşini distruse de faţada unui bloc. Ce spun autorităţile
     
Maşini distruse de faţada unui bloc. Ce spun autorităţile

Trei locuitori din municipiul Târgu Jiu s-au ales cu pagube însemnate după ce tencuiala de pe bloc a căzut pe maşinile lor. Oamenii sunt disperaţi, deoarece nu găsesc înţelegere nicăieri. Autorităţile locale spun că blocul va putea intra în reabilitare abia după ce asociaţia de proprietari va cere acest lucru. Alarma s-a dat în momentul în care locatarii au auzit un zgomot puternic. Şi-au pus mâinile în cap atunci când au văzut că bucăţi din tecuiala blocului au căzut pe maşinile parcate regulamentar. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a îndepărta restul bucăţilor care stăteau să cadă. ,,Detaşamentul de Pompieri Târgu Jiu a fost solicitat să intervină cu o autoplatformă pentru lucru la înălţimi pentru îndepărtarea unor bucăţi de tencuială de pe faţada unui bloc situat pe strada 9 Mai din Municipiul Târgu Jiu. Angajaţii ISU au îndepărtat bucăţile de tencuială, eliminând pericolul ca acestea să cadă şi să rănească pe cineva”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. Conform autorităţilor locale, de vină sunt locatarii. Aceştia trebuie să meargă la primărie şi să depună o cerere pentru ca blocul lor să intre în programul de reabilitare. ,,În ceea ce priveşte faţada blocului din cartierul 9 Mai, de pe raza municipiului Târgu Jiu, trebuie să menţionăm faptul că locatarii blocului se pot adresa prin asociaţia de proprietari a primăriei Municipiului Târgu Jiu, pentru ca blocul să fie cuprins în programul de reabilitare”, a specificat Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Problemele nu se opresc aici. Un alt colţ al blocului stă să pice, iar oamenii sunt îngroziţi, deoarece se văd neputincioşi în faţa acestei situaţii. Chiar unul dintre păgubiţi susţine că va apela la autorităţi până se va face înţeles. Tot acesta susţine că indiferenţa oamenilor poate provoca (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY