ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/07/2018]

 
Viorel Lis este în stare critică! Fostul edil al Capitalei abia mai poate vorbi şi se deplasează cu dificultate
     
Viorel Lis este în stare critică! Fostul edil al Capitalei abia mai poate vorbi şi se deplasează cu dificultate

Problemele medicale ale lui Viorel Lis par să-l copleșească, iar organismul său e prea slăbit ca să le poată învinge. Potrivit celor mai noi informații despre starea de sănătate a fostului primar al Bucureștiului, îi este foarte greu să articuleze cuvintele și se merge greoi. Starea pe care unii dintre apropiați o văd a fi una critică apare la mai bine de două luni de când a făcut accident vascular cerebral. “Este sotul meu si il iubesc, trebuie sa fiu alaturi de el in orice moment, fie ca este vorba de boala sau de vreo bucurie”, a mărturisit la acea vreme soția lui, Oana Lis. Dupa externarea din spital însă, problemele nu par a se termina pentru Viorel Lis! Drept dovadă, prezent la aniversarea lui Mihai Mitoșeru, joia trecuta, la un club de fițe din Centrul Vechi, el nu a mai fost deloc omul dezinvolt de altădată. Mai mult, a stat retras într-un colț și nu a scos nici măcar un cuvințel. “Lui Viorel nu îi este deloc bine! De când a venit acasă, de la atacul cerebral, nu prea mai poate să vorbească. Obosește dacă spune ceva. Este cumplit, dar adevărat, starea lui este gravă și abia se mai deplasează. Ce sa spun…nu poate sa mai comunice cu mine decât prin semne și, uneori, în cazuri fericite, în șoaptă”, a declarat Oana Lis pentru WOWbiz.ro. În vârstă de 74 de ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral pe 27 aprilie. Vă reamintim că Viorel Lis s-a operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017. Intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată. Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România. (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]




            Trimite Email



 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY