ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/07/2018]

 
Rușeț promite cea mai bună soluție în privința depozitului de cărbune de la Roșia
     
Rușeț promite cea mai bună soluție în privința depozitului de cărbune de la Roșia

Ion Rușeț promite cea mai bună soluție în ceea ce privește depozitul de cărbune de la Roșia. Declarația consilierului directorului general al Complexului Energetic Oltenia vine, după ce, primarul de la Rovinari Robert Filip a amenințat, din nou, la un post local de televiziune, că va scoate 5000 de oameni în stradă, în cazul în care depozitul va fi redeschis de la 1 octombrie, așa cum s-a speculat în presa locală. Edilul s-a plâns, în mai multe rânduri, de zgomot și de praful care poluează orașul. Rușeț susține că, în acest moment, conducerea CEO caută cele mai bune soluții, atât pentru cetățeni, cât și pentru companie.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY