ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/07/2018]

 
Tencuiala de pe un bloc, pericol public pentru locatari!
     
Tencuiala de pe un bloc, pericol public pentru locatari!

Incident grav, miercuri seară, la Târgu-Jiu, unde tencuiala de pe un bloc a căzut și-a avariat trei autoturisme, unul cumpărat de numai câteva zile. S-a întâmplat în zona Lido, la un bloc cu 10 etaje. Imobilul, vechi de 40 de ani, nu a fost niciodată reabilitat. Proprietarul uneia dintre mașinile avariate, Cristi Bârhotă, a relatat că a încercat să-și convingă vecinii să dea bani pentru reabilitare, dar aceștia au refuzat. Una dintre mașinile avariate fusese cumpărată de numai câteva zile. Proprietarul nici nu apucase s-o înmatriculeze. Mădălin Nițoi nu se mai gândea la pagubă, se temea ca nu cumva bucăți din bloc să cadă în capul vreunui copil. Pompierii au fost chemați pentru a îndepărta tencuiala. Un alt locatar al blocului, Victor Podărița, a declarat că și-n urmă cu 6 luni o bucată de tencuială s-a desprins de pe fațada construcției și a căzut, dar pe nimeni n-a interesat. Administratorul blocului, Aurelia Șalapa, susține că a încercat să-i convingă pe locatari să contribuie cu câte 100 de lei la reabilitarea fațadei blocului, dar prea puțini au fost cei dispuși să dea bani.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY