ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/07/2018]

 
Adi Tudor știe că nu este în grațiile lui Weber. „Îl cred destul de bărbat încât…”
     
Adi Tudor știe că nu este în grațiile lui Weber. „Îl cred destul de bărbat încât…”

Adrian Tudor se așteaptă ca Mihai Weber să-i spună în față dacă nu-l dorește candidat la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. ”Eu îl cred destul de bărbat cât să-mi zică: Adriane, dacă vin eu președinte, n-o să fii tu candidatul, am altă viziune!” a comentat viceprimarul Târgu-Jiului, la Interviurile Infinit FM. Tudor a declarat că Weber nu i-a spus c-ar avea vreun alt favorit. Președinții executivi de la județ și municipiu s-au tot contrat, în ultimele luni, fie pe tema candidaturii la primărie, fie pe tema organizării alegerilor interne. Adrian Tudor a reafirmat, în emisiune, că n-ar mai rămâne în PSD dacă ar sosi primarul liberal Marcel Romanescu. ”Nu m-aș mai regăsi, nu i-aș putea face campanie electorală” a declarat viceprimarul. Tudor i-a răspuns și colegului Mihai Prunariu care i-a cerut să-și asume și președinția organizației municipale, dacă vrea să fie candidat la Primăria Târgu-Jiu. ”Nu vreau să-l concurez pe Aurel Popescu. Nu vreau să intru într-un conflict cu el și să-l dau la o parte” a declarat Adrian Tudor.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY