ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/07/2018]

 
Coloana lui Brâncuși, tot fără apărare! Încă o persoană și-a scrijelit numele pe monumentul istoric. Cine o păzește?!
     
Coloana lui Brâncuși, tot fără apărare! Încă o persoană și-a scrijelit numele pe monumentul istoric. Cine o păzește?!

Șeful liberalilor gorjeni, revoltat că încă o persoană a scrijelit Coloana Infinitului. ”Este inadmisibil, cineva trebuie să răspundă de ce poliția locală nu era lângă acest obiectiv foarte important!” a comentat Dan Vâlceanu, joi, într-o conferință de presă. Coloana a fost vandalizată de un turist care şi-a scris numele, ”Andy”, pe opera de artă. Poliţiştii din Gorj au întocmit un dosar penal in rem pentru distrugere şi îl caută pe autor. Parlamentarul PNL se teme că, până la urma, va veni cineva să taie Coloana fără Sfârșit cu fierăstrăul, dată fiind indiferența agenților locali.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY