ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/07/2018]

 
Amenda primită de Aparegio, motiv de scandal! „Nu poți să arunci cu vidanjda în râuri și să iei doar atât amendă! E infracțiune!”
     
Amenda primită de Aparegio, motiv de scandal! „Nu poți să arunci cu vidanjda în râuri și să iei doar atât amendă! E infracțiune!”

Dan Vâlceanu, revoltat că Aparegio a scăpat doar cu o amendă de 5000 de lei, de la Direcția de Sănătate Publică, după ce o vidanjă a fost deversată în Jiu. Deputatul se aștepta la măsuri mai dure din partea Gărzii de Mediu Gorj. Liderul PNL Gorj a declarat, joi, într-o conferință de presă, că a sesizat Comisariatul Național de Mediu. ”Nu poți să arunci cu vidanja în râuri și lumea să spună c-a luat 5000 de lei amendă! Astfel de gesturi sunt infracțiuni” a comentat Vâlceanu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY