ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 iulie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/07/2018]

 
Lovitură de teatru! Pandurii Târgu Jiu a câștigat procesul cu acționarii și are de primit 2 milioane de euro!!!
     
Lovitură de teatru! Pandurii Târgu Jiu a câștigat procesul cu acționarii și are de primit 2 milioane de euro!!!

Șoc pe scena sportului gorjean. Aproape de moarte clinică, Pandurii Târgu Jiu a primit o injecție puternică să revină la viață. Tribunalul Gorj i-a dat dreptate în procesul cu acționarii și acum clubul are de primit aproximativ 2 milioane de euro. Este o lovitură puternică dată de Condescu, cel care a preluat din nou frâiele clubului după ce acesta a fost lăsat de izbeliște de autoritățile locale. Decizia poate fi contestată, dar este executorie. „Solutia pe scurt: sent.91/12.07.2018 – Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtele să plătească reclamantului despăgubiri reprezentând contravaloarea cotizaţiei cu dobânda legală şi indicele de inflaţie după cum urmează: -COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA – 6.398.608,88 lei, -CONSILIUL LOCAL TG-JIU – 2.090.028,93 lEI, -CONSILIUL JUDEŢEAN GORJ – 512.303,65 lei, -UNIUNEA SINDICATELOR MINIERE OLTENIA – 414.525,03 lei. Respinge acţiunea faţă de pârâta ARTEGO SA. Obligă pârâţii la 4000 lei cheltuieli de judecată către reclamant. Cu apel. Pronunţată în şedinţa publică din 12.07.2018.” Pandurii Târgu Jiu va evolua și în viitorul sezon în Liga 2 iar clubul pregătește în aceste zile terenul 2 cu un covor sintetic pentru ca echipa să se poată întoarce acasă după mai mulți ani de pribegie la Severin sau Motru.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY