ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Mesagerul Hunedorean [12/07/2018]

 
La Toteşti a fost inaugurată o nouă subunitate ISU
     
La Toteşti a fost inaugurată o nouă subunitate ISU

Natalia Bumbac Ieri, 12 iulie, a fost inaugurată cea mai nouă subunitate de pompieri înfiinţată la noi în judeţ, în comuna Toteşti. Ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa consilierului de stat din aparatul propriu de lucru al primului ministru, colonelul Radu Ţipişcă. De asemenea, la eveniment au participat parlamentari hunedoreni, reprezentanţi ai conducerii executive a Consiliului […] The post La Toteşti a fost inaugurată o nouă subunitate ISU appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY