ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 iulie 2018

 
 

Mesagerul Hunedorean [12/07/2018]

 
Asistenta medicală judecată pentru pruncucidere a fost achitată
     
Asistenta medicală judecată pentru pruncucidere a fost achitată

Curtea de Apel Alba Iulia a dat ieri, 12 iulie, sentinţa definitivă în dosarul în care Arabela Şaran (foto), o asistentă medicală din Petroşani care şi-a ucis copilul imediat după ce l-a născut, a fost judecată pentru omor calificat. Magistraţii au respins apelul declarat de procurori şi au menţinut hotărârea dată în prima instanţă, de Tribunalul Hunedoara, prin care femeia a fost achitată. The post Asistenta medicală judecată pentru pruncucidere a fost achitată appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY