ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 iulie 2018

 
 

Impact în Gorj [12/07/2018]

 
Tânărul de la Bumbești Jiu accidentat pe trecerea de pietoni este în comă indusă
     
Tânărul de la Bumbești Jiu accidentat pe trecerea de pietoni este în comă indusă

Băiatul de 14 ani, care săptămâna trecută a fost lovit pe o trecere de pietoni din localitatea Bumbeşti Jiu, se află în continuare în comă. Este vorba de o coma indusă de către medici care încearcă să-I salveze viața adolescentului. Victima se află internat la un spital din Craiova, iar medicii susţin că nu poate fi transportat la alt spital din ţară. Mama băiatului s-a întors din Germania Băiatul de 14 ani a ajuns pe patul de spital, după ce a fost accidentat grav pe o trecere de pietoni de către un şofer neatent. Un prieten care îl însoțea le-a povestit anchetatorilor că şoferul nu a apăsat deloc pe frână. Victima a fost aruncată prin aer peste 30 de metri. Mama băiatului s-a întors din Germania pentru a-i fi alături. Articolul Tânărul de la Bumbești Jiu accidentat pe trecerea de pietoni este în comă indusă apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY