ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 iulie 2018

 
 

Impact în Gorj [12/07/2018]

 
Acuzații între sindicaliștii din Complexul Oltenie pentru tranzacții ilegale cu cărbune
     
Acuzații între sindicaliștii din Complexul Oltenie pentru tranzacții ilegale cu cărbune

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) se acuză reciproc de tranzacții ilegale cu cărbune. Sindicaliștii de la SMEO l-au indicat pe președintele Sindicatului Liber EMC Roșia, Cristi Lădaru, cum că ar fi unul dintre sindicaliștii care vând cărbune către firme private. Sindicatul Liber EMC Roșia a dat replica pe Facebook și cel arătat în postarea sindicatului este Jean Popescu, șef de departament la SMEO: „Oamenii ne-au spus că tocmai unul dintre șefii lui de departament de la SMEO, este implicat în vânzarea cotelor de cărbune către firme private. Este vorba despre Jan Popescu “Microbuze”, șeful de departament al SMEO de la Termocentrala Rovinari. Acesta pune oamenii din Termocentrala Rovinari să facă cereri la administrația C.E.Oltenia, pentru cota de cărbune de 10 tone, promițându-le că le va oferi 1300 de lei dacă scriu pe cerere că vor să încarce de la depozitul Carierei Pinoasa. Acum ghiciți cine este șef de sector la depozitul Carierei Pinoasa! Este Căldărușe Sorin, fratele masonului care e susținut de partidele politice din Gorj, să conducă SMEO. Deci în atenția DNA și a Corpului de Control al Directoratului C.E.Oltenia!“. Articolul Acuzații între sindicaliștii din Complexul Oltenie pentru tranzacții ilegale cu cărbune apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY