ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Impact în Gorj [12/07/2018]

 
Minoră consiliată psihologic. A fugit de acasă fără motiv
     
Minoră consiliată psihologic. A fugit de acasă fără motiv

La vârsta de doar 13 ani, o adolescentă din municipiul Târgu Jiu îşi doreşte să fie independetă. Părinţii săi au apelat la poliţişti în urmă cu două zile, deoarece fiica lor dispăruse de acasă. Oamenii legii au dat-o pe minoră în urmărire, aceasta fiind identificată la scurt timp pe raza oraşului Rovinari. A fost condusă acasă, acolo unde părinţii o aşteptau cu braţele deschise. Minora a ajuns ulterior în vizorul reprezentanţilor DGASPC Gorj, care o vor consilia pe adolescentă în următoarea perioadă. Minora a plecat de acasă luni dimineaţa, iar de atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de ea. Părinţii săi s-au panicat. Acestora le era teamă ca fiica lor să nu fie victima vreunei infracţiuni. Au alertat poliţia, iar fata a fost dată în urmărire. La câteva ore de la dispariţie, minora a fost găsită pe o stradă din oraşul Rovinari. Aceasta a fost luată de poliţişti şi adusă din nou în sânul familiei. ,,Minora de 13 ani dată dispărută, a fost identificată de polițiști pe raza orașului Rovinari. Pe perioada dispariției nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta fiind încredințată familiei. Totodată, au fost informați și reprezentanții DGASPC Gorj, care vor efectua o anchetă socială în acest caz”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. În urma sesizării, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au mers acasă la fată, acolo unde au constatat că are o situaţie foarte bună. Conform acestora, părinţii minorei au depus toate eforturile pentru a-i oferi acesteia o bună creştere, eforturi ce s-au dovedit a fi în zadar. De o bună perioadă de timo minora refuză să îi mai asculte. ,,Acest caz se află în atenţia noastră. A fost evaluată situaţia socio-familială a minorei. Nu au fost identificate motive imputabile părinţilor în ceea ce priveşte implicarea lor în procesul de (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY