ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Vestea [12/07/2018]

 
Scenarii din culisele scandalului ţigănesc de la Tîrgu Neamţ! SABOTAJ ÎNTRE COMISARII DIN POLIŢIA NEAMŢ?
     
Scenarii din culisele scandalului ţigănesc de la Tîrgu Neamţ! SABOTAJ ÎNTRE COMISARII DIN POLIŢIA NEAMŢ?

Scandalul ţigănesc derulat în stradă, joia trecută, cu topoare şi pari are parte de diverse analize şi comentarii. Şi acestea se duc spre diverse idei sau chiar scenarii, cu atât mai mul cu cât, ca de obicei Poliţia Neamţ a avut o comunicare incompletă. De exemplu, deşi iniţial IPJ şi IGPR au anunţat că a fost vorba de un „scandal spontan, ora 21.30” si desi Vestea a venit cu un document oficial de la STS în care se arată că de la ora 20.23 până la ora invocată de Poliţia Neamţ au fost alte 16 apeluri la 112, nici până acum IPJ Neamţ nu a avut o reacţie publică pe tema celor 16 apeluri ignorate… Revenind însă la subiectul gestionării situaţiei de la Tîrgu Neamţ, trebuie menţionat că scandalul s-a suprapus şi fix peste derularea unor controale venite de la IGPR. Şi înainte de scandal au fost voci, inclusiv din presă, care au spus că respectivele anchete interne ar fi, de fapt, pretexte, pentru înlăturarea din funcţia de şef IPJ Neamţ a comisarului şef Paul Tablan. Ba că în spatele acestor sfori ar fi chiar siteul Vestea (de când e aşa de puternică „o publicaţie care nu contează”?, vorba unui clasic în viaţă…). Ba că Tablan e dorit jos din funcţie de unii de prin PSD Neamţ şi a şi fost vehiculat ca posibil înlocuitor actualul şef al Poliţiei Tîrgu Neamţ, Costinel Vlad. Nu cunoaştem nici aspiraţiile nici calităţile (vizibile sau ascunse ale comisarului Vlad) dar ştim CU SIGURANŢĂ că, pe de altă parte, Paul Tablan se află în relaţii excelente cu unii PSD-işti de top din Neamţ (mai avem fotografii de la chermeze şi petreceri…). Aşa o fi, aşa n-o fi, Tablan nu e nici primul nici ultimul şef din Poliţie care poate pica aşa cum a fost numit. Adică, politic! Mai nou însă, dacă tot comunică IPJ-ul incomplet, normal că apar fel de fel de teorii noi. Unele în completarea celor anterioare. Astfel, una din variantele deja vehiculate în mass-media, care (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY