ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Vestea [12/07/2018]

 
Viitură în zona Motelului Cristina! Traficul este blocat în zonă!
     
Viitură în zona Motelului Cristina! Traficul este blocat în zonă!

La ora 18.00 dispeceratul integrat a ISU-ambulanta a fost anuntat prin sistemul 112 despre producerea unei viituri in localitatea Bicaz, in zona Motel Cristina. Traficul este blocat in zona. La locul interventiei se deplaseaza: – de la ISU – 1 FRAP cu 5 subof in vederea eventualelor salvari ale persoanelor cazate la motel – de la IPJ – un echipaj pt dirijarea traficului – de la SDN – 1 utilaj in vederea indepartarii aluviunilor aduse de viitura – a fost anuntat si SVSU Bicaz Informa’ia de mai sus a venit la Vestea „pe surse”, ea fiind remisă de Prefectura Neamţ care nu consideră că şi cititorii acetui site au dreptul de a fi informaţi. D.V. – foto- arhiva Vestea The post Viitură în zona Motelului Cristina! Traficul este blocat în zonă! appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY