ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 iulie 2018

 
 

Radio Crazy [12/07/2018]

 
Judas Priest la București: Program și Reguli de Acces
     
Judas Priest la București: Program și Reguli de Acces

Judas Priest revin la Bucuresti pe 22 iulie la Romexpo in aer liber, in cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o productie fantastica, total noua, publicului din Romania! In deschiderea britanicilor vor urca pe scena Carthagods, Rhemorha si Battle Beast. Concertul are loc pe platforma 12, in parcarea A de la Romexpo. Accesul se va face prin Parcarea B incepand cu ora 18:00 iar concertele incep de la ora 18:15. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber. 1. Este interzis accesul cu: – sticle, conserve; – mancare sau bauturi de orice fel; – artificii, arme, obiecte periculoase; – obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); – umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine); – aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil); – aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; – animale de companie; – persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului! La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate. Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie. 2. Program 18:00 Acces 18:15 – 18:45 – Carthagods (30′) 19:00 – 19:30 – Rhemorha (30′) 19:50 – 20:30- Battle Beast (40′) 21:00 – 22:30 – Judas Priest Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea portilor. 3. JETOANE – In cadrul evenimentului se vor (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY