ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 iulie 2018

 
 

Mesagerul Hunedorean [12/07/2018]

 
Cetate Deva joacă mâine primul amical al verii
     
Cetate Deva joacă mâine primul amical al verii

Formaţia de Liga a III-a CNS Cetate Deva a încheiat prima parte din perioada de pregătire, desfăşurată la Deva, pe stadionul din oraşul reşedinţă de judeţ. Mâine, echipa pregătită de Ioan Petcu are programat primul joc amical din seria celor stabilite pentru această vară. Mâine, de la ora 18, devenii vor întâlni divizionara secundă ASU Poli Timişoara într-un meci care se va juca la Sântămăria Orlea. The post Cetate Deva joacă mâine primul amical al verii appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY