ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 iulie 2018

 
 

Mesagerul Hunedorean [12/07/2018]

 
Absenteism mare la examenul de titularizare
     
Absenteism mare la examenul de titularizare

Peste un sfert dintre cadrele didactice din judeţ înscrise la examenul de titularizare pe post nu au susţinut proba scrisă. Conform datelor oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Hunedoara, în total s-au înscris 506 dascăli şi s-au prezentat 354, iar 77 au absentat, 52 s-au retras, 12 nu au fost validaţi, iar 11 nu s-au prezentat la probele practice. The post Absenteism mare la examenul de titularizare appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY